ISEKI kompakt traktorok

A japán ISEKI gyártó az 50-60 LE alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet világviszonylatban.
Jelenlegi kinálatának legerősebb modellje 102 LE-s. Ezeket a gépeket rendkívül magas műszaki színvonal,megbízhatóság és a remek ár/érték arány jellemzi.




A 90 éves – ebből közel 60 éves traktorgyártási múlttal rendelkező – ISEKI gyártómű gépei Japánban a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek, a traktorok fő egységei (motor, váltó, hajtómű, stb.) és az adapterek zöme is saját fejlesztésű és gyártású.
Mindegyik modell kapcsolható összkerékmeghajtással,diffivel,hátsó hárompont-csatlakozással és TLT-vel rendelkezik.
Bővítési lehetőségek: első hidraulika
front TLT
komfort fülke
bővíthető hidraulikarendszerek
homlokrakodó
speciális korrózióvédelem
számos adapter

Néhány modell


ISEKI TM3185 A


3 hengeres,vízhűtéses szívvel szerelt belépő modell 18 LE teljesítménnyel. Jell: mechanikus csoportváltómű,diffizár,kapcsolható összkerékhajtás,hátsó TLT.

ISEKI TM 3205 sorozat


A TM 3205-ös sorozat nagy lökettérfogatú,nyomatékos 24, 27 és 30 LE-s modelleket kínál. Kompakt méretű,bukókerettel vagy komfort fülkével egyaránt rendelhető,szintén összkerékhajtású traktorok,110 cm szélességgel mindössze.

ISEKI TH 4335 AL


A középkategória belépő modellje 37 LE-s motorral,szinkronizált irányváltó hajtóművel,kapcsolható összkerék meghajtással,munkahidraulikával(32,1 l/perc),540/750 hátsó TLT-vel és Kat. 1 hátsó háromponttal.

ISEKI TG 6000-es sorozat


Az ISEKI legújabb fejleszétsű,középkategóriás traktorai gazdag alapfelszereltséggel,háromfajta hajtóművel,40,45,55 és 66 LE-s,3 illetve 4 hengeres motorokkal rendelkeznek.
Hajtómű típusai: szinkronizált irányváltó hajtómű, duplakuplungos félautomata hajtómű és fokozatmentes hidrosztatikus hajtómű
A TG 6000-es traktorok bukókerettel, vagy klimatizált komfort fülkével rendelhetők.

ISEKI TJA 8000-es sorozat


Az ISEKI legnagyobb gépei európai piacra készülő 86 és 102 LE-s modelljei,3 hengeres motorokkal és szinkronizált irányváltó hajtóművel.
Remek teljesítmény,alacsony fogyasztás,modern technológia.
Egy ISEKI kistraktorra hosszú éveken keresztül alacsony üzemeltetési költségek és nagy üzembiztonság mellett számíthat az év minden napján.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rába Steiger 250

A tulipán hagymáztatása

Juhászkutyák